AYDIN / BOZDOĞAN - Haydere Ortaokulu

0(256)4246111
Haydere Mahallesi 09760 Bozdoğan / AYDIN
Vizyon
Öğrencilerimizin; akademik becerilerinin yanı sıra, öz yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak; öz yetenekleri doğrultusunda, eğitim öğretim hayatlarını devam ettirebilecekleri eğitim öğretim ortamı ve sosyal ortamlar oluşturmak. Geleceğimiz olan çocuklarımızın; ilerleyen eğitim-öğretim hayatlarında devam edecekleri, her türden okul ve alanların ön koşul becerilerine, azamî ölçüde sahip olmalarını; meslek hayatlarında, en zor şartlarda dahi, özgüvenlerini yüksek tutabilecek bilişsel, sosyal ve akademik becerilere sahip olmalarını; Türk Milletinin, dünya üzerinde var olan medeniyetler yarışında, en ön saflarda yer almasına katkıda bulunmalarını sağlamak. Çocuklarımızın; öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak hem kişisel sorunlarına, hem ülkemizin sorunlarına ve ihtiyaçlarına hem de dünya sorunlarına ve ihtiyaçlarına çözümler üretebilecek bireyler olmalarını sağlamak.
Misyon
Okulumuzun bünyesinde gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında; 3000 yıllık tarihi boyunca, dünya medeniyetlerinin gelişimine katkıda bulunmuş Türk Milletinden bir fert olmanın bilinci ve sorumluluğu ile, Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında; Türk Millî Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Türk Milletinin millî ve manevî değerlerine bağlı; çağdaş, yenilikçi, kendine güvenen, sosyal, yüksek kültürlü, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bireyler yetiştirmek.
Lojman
12 - Okulumuz lojmanında 12 daire olup, kullanımda olan daire yoktur.
Minibüs-Belediye Otobüsü
Servis yoktur.
Haydere mahallesi, ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.
İlçe Merkezine Uzaklık : 11 km İl Merkezine Uzaklık : 80 km
Voleybol, Futbol, Basketbol, Jimnastik, Yürüyüş